ясно, ще го сваля да го видя а отностно релето то се намира на таблото с бушоните в краката нали? или е ан др. място ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Неработещ нагревател за задно стъкло?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеясно, ще го сваля да го видя а отностно релето то се намира на таблото с бушоните в краката нали? или е ан др. място ?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
не най-долното в ляво е при мен едно сиво объркал съм се за цветакато го махнах не се чува цъкане значи е то в момента го разглобявам
---------- Post added at 14:44 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
така разглобих го и мирише на изгоряло още като му махнах черното капаче извадих го и вътре една от спойките е черна пригоряла е сега незнам оправя ли се или трябва ново ??-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Моето го презапоиха и вече 3 години си работи. Та щом така и така си го отворил, пробвай, пък ако не става вземи ново. Мисля, че става и най-обикновено реле, защото това е по-специално и изключва само на определено време и после пак се пуска.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеМисля, че става и най-обикновено реле, защото това е по-специално и изключва само на определено време и после пак се пуска.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеПротиворечиш си май. Обикновено (от лада например) става и работи, но няма какво да го изключи - значи трябва да си е необикновено. Аз също есента се борих с моето, беше лоша спойка, презапоих го и стана.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
реле с таймер се слага след 97-ма мисля. предишните модели са с обикновено. таймера най-вероятно е сложен, ако се забрави подгрева. там консумацията е около 30А и аз бих сложил реле 40 или 50А ама в никакъв случай от лада, че са супер гадни. ако има нагар по пъпките на твоето, направо сменяй.точка
Comment
-
А аз имам подобен проблем, половината реотани не ми работят.Видях къде са прекъснати, но не знам как да ги оправя.Някога някъде бях чел че има контактно лепило за тази цел.Някой пробвал ли го е, от къде мога да намеря и каква му е цената
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеА аз имам подобен проблем, половината реотани не ми работят.Видях къде са прекъснати, но не знам как да ги оправя.Някога някъде бях чел че има контактно лепило за тази цел.Някой пробвал ли го е, от къде мога да намеря и каква му е цената
http://www.profix.bg/plugins/content...php?content.66166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеЕто какво открих набързо
http://www.profix.bg/plugins/content...php?content.66
Comment
Comment